DANSK   ENGLISH


BEHANDLINGER    PRODUKTER    GAVEKORT 

OM KERSTIN FLORIAN OG PRODUKTERNE

Til vores behandlinger benytter vi bæredygtige og naturlige produkter fra svenske Kerstin Florian. 

Kerstin Florian er kendt for sin holistiske tilgang til wellness og et fokus på hudpleje, der sikrer synlige resultater. Hun bruger naturens helsegivende ingredienser i sine produkter, og er inspireret af at ydre skønhed afspejler den indre helse – og for Kerstin Florian er bæredygtighed og miljøbevidsthed en naturlig del af den langsigtede tankegang, der blandt andet bygger på de fire hjørnestene

Sund kost
Regelmæssig motion
Mental afslapning
Hudpleje af ansigt og krop

Se mere om Kerstin Florians hud- og kropslinjer, der er specifikt sammensat for at give wellness og en sund frisk hud med mulighed for et skræddersyet hjemmeprogram, som er optimalt for lige dig.
 

SE MERE PÅ KERSTINFLORIAN.SE

​Virksomheden, Kerstin Florian International har understreget sin succes hos de ypperste spaer i USA, Europa, Canada og Asien, og har modtaget en række internationale priser og anerkendelser for både produkter og behandlinger.

Kerstin Florian Bæredygtighedscertifikat

PRODUKTSERIERNE

Essentials Skincare
Daglig næring til huden.

Udnytter jordens essentielle næringsstoffer og giver flot hud med en sund glød. Effektive phytoaktiver kombineret med avancerede teknologier giver flotte og imponerende resultater. Vigtige vitaminer, mineraler, antioxidanter og supernæringsstoffer nærer, beskytter og forvandler din hud.

Essentials Skincare er et unikt hudplejesystem til ansigtet, som gør underværkerfor din huds sundhed og udseende hver dag. Forynger. Tilfører fugt. Giver klar og ren hud.

Correcting Skincare
Fokuserede løsninger til ansigtet.

Udfordringer og mål i livet kan nås, hvis du har det rette fokus. Det samme gælder din hudpleje. Correcting Skincare er en komplet cosmeceuticalbaseret hudplejelinje med fokus på resultater, og som passer til alle hudtyper. Uanset om det gælder fine linjer, alderstegn, hyperpigmentering eller uren hud, giver Correcting Skincare et øjeblikkeligt og synligt resultat samt en frisk og sund hud.

 

SE MERE PÅ KERSTINFLORIAN.SE

 

 

KONTAKT OG BELIGGENHED

Copenhagen Marriott Waterfront Wellness - Kalvebod Brygge 5 - 1560 København V - Tlf. 8833 9900 - email: info@cphmarriott.dk

Find vej med Google Maps - Copenhagen Marriott Hotel website